Recensies

Ervaringen

Antonio Ortega

Als professional selecteer je ook professionele collega’s om de verwachtingen en visies van het bruidspaar samen te regisseren. Mijn laatste bruiloft van het trouwseizoen 2022 is net achter de rug en man wat was het perfect! Een sprookjesachtige trouwdag van alle kaliber, het was een absolute onvergetelijke trouwdag. Eline van Experience More Weddings & Events was deze keer mijn juiste keuze als Ceremoniemeester. Ze heeft ervoor gezorgd dat alle avond shows activiteiten tijdens het bruiloftsfeest van K&S alle gezellige sfeervolle momenten hebben kregen. De taak van een CM/MC is een vak apart. Eline heeft het presenteren van de 4 shows Burlesque gewoon waargemaakt! Precies zoals de bruiden het wilde zien, ze hebben volop kunnen genieten tijdens hun trouwfeest. De droom van dit bruidspaar en deze bruiloft is gewoon uitgekomen. Dankjewel Eline! Jij hebt letterlijk en figuurlijk deze sprookjesachtige feestavond van K&S op een heerlijke en onvergetelijke manier gepresenteerd. Wij en alle gasten zijn tijdens deze 4 presentaties meegezogen in alle humoristische verhalen van deze fantastische Burlesque show. We verzekeren jullie dat het niet de laatste keer is dat Eline haar professionele manier van presenteren en talenten zal toepassen bij vele lieve koppels en om hen als ceremoniemeester te ondersteunen.

Sharona

Eline is een topper in de trouwbranche, met veel ervaring weet ze een bruiloft tot in de puntjes te organiseren. Ze is daarnaast ook heel fijn om mee samen te werken, dus mocht je nog twijfelen: ik zeg neem contact met haar op!

Mona & Rene

Eline heeft ons geholpen in aanloop naar en op onze trouwdag. Zij was super flexibel met de constant veranderde maatregelen. Tijdens de dagzelf was alles tiptop geregeld. Super bedankt Eline!

Liene & Rutger

Ons vrijgezellenfeest was tot in de puntjes verzorgd. Wat een dag vol verrassingen! Wij hebben enorm genoten! 

Iris & Jelte

Wil je een leuk en origineel feest organiseren dan ben je bij Experience More Events aan het goede adres. Zij verzorgt alles tot in de puntjes. De passie voor haar werk straalt er vanaf! Heel erg bedankt!

Astrid

Mijn verjaardag was heel erg goed geregeld. Leuk en origineel bij bekende op de boerderij een uitgebreide workshop met High Tea gehad. Alles was tot in de puntjes geregeld homemade en super lekker! Ook het gezelschap van 7 meiden hebben er erg van genoten. Bedankt Eline

Zin om meteen aan de slag te gaan?

Of hebben jullie misschien nog vragen?
Neem gerust contact met mij op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek, of laat je gegevens hier achter.

Neem contact met me op

Privacy

nl_NLNederlands